Министър съобщи новината, която българите искаха да чуят.Имам информация, че

...
Министър съобщи новината, която българите искаха да чуят.Имам информация, че
Коментари Харесай

Шишков: Очакваме интерконекторът с Гърция да бъде готов до 10-15 септември

Министър заяви новината, която българите желаеха да чуят.

Имам информация, че има прогрес по строителството. Всеки ден получавам фотоси, знам какви документи се дават и какви не се дават. Считам, че е добре от време на време да пристигам на място да ревизирам. Това сподели служебният министър на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков, който инспектира интерконектора с Гърция.

По думите му е добре да се държи непрекъсната връзка със строители, проектанти, надзорници, с цел да може да градежът на обекта да завърши по най-бързия метод. 

Правим всичко допустимо за приключването на обекта. Всеки ден е скъп и не трябва да го изпускаме. Решението за този обект е от 2017 година и в последния миг се сещаме да го довършим, уточни арх. Шишков. 

На няколко пъти имахме напрежение с надзорника по отношение на документите. Все още не сме получили всички документи, които поискахме. Непрекъснато водим преписка, уповавам се до края на другата седмица да получим всички документи за осъщественото до момента строителство. Искаме ги за печелене на време преди въвеждането на обекта в употреба. Това, без което не може да бъде въведен обектът в употреба, би трябвало да бъде приключено, сподели още районният министър. 

Остава още малко, дано се напрегнем. Държавата безусловно стана участник в строителството. Ще поставим всички старания до дъно, с цел да може да приключим обекта, добави Шишков, написа novini.bg. 

Министър Шишков разгласи, че съгласно строителите интерконекторът с Гърция ще бъде подготвен до 10-15 септември. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР