Министър-председателят Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в

...
Министър-председателят Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в
Коментари Харесай

Премиерът Стефан Янев се срещна с посланика на САЩ Херо Мустафа, укрепват двустранните отношения

Министър-председателят Стефан Янев организира среща с посланика на Съединени американски щати в България Херо Мустафа, на която бяха разисквани въпроси, свързани с настоящата политическа обстановка и вероятностите в това отношение.

Премиерът Янев подчертава върху целите на служебния кабинет и опциите за тяхното дейно осъществяване. По време на диалога министър-председателят и посланикът показаха общо мнение, че битката с корупцията в България е от главно значение.

Срещата сред министър-председателя Стефан Янев и дипломат Херо Мустафа е ослепителен знак за укрепването и развиването на българо-американските връзки. Беше обърнато особено внимание на капацитета за активизиране на двустранното съдействие в областите от съвместен интерес, в това число в областта на стопанската система с оглед вероятностите за привличане на вложения и по- пълноценно взаимоотношение на бизнеса. Разговорът засегна тематики, свързани с енергийната диверсификация и подготовката за идната районна среща по Инициативата „ Три морета “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР