Министър-председателят продължава с инспекциите си из страната. Днес той извърши

...
Министър-председателят продължава с инспекциите си из страната. Днес той извърши
Коментари Харесай

Борисов: Скоро ще достигнем 3 млн. ваксинирани българи

Министър-председателят продължава с инспекциите си из страната. Днес той извърши оглед на построяването на локалните платна на пътя Асеновград - Пловдив. После дойде и при градежа на новостроящата се спортна зала в асеновградското село Тополово. Същата ще с употребява и за физкултурен салон към ОУ " Отец Паисий " в обитаемото място. Борисов напомни, че за градежа на многофункционалната спортна зала за волейбол и баскетбол са отпуснати от държавното управление над 800 000 лв.. Очаква се оборудването да е готово до два месеца.
Накрая министър-председателят посети и Мулдавски манастир " Света Петка ", който беше изгорен съвсем на половина при пожар преди години. Заедно с Борисов, на визитата участваха и министрите на спорта и здравето - Красен Кралев и Костадин Ангелов, както и кметът на Асеновград лекар Христо Грудев и заместник-кметът по филантропичните действия инженер Петър Петров.
 БОЕЦ се обърна към съда против решението на ЦИК да заличи Бойко Борисов като народен представител БОЕЦ се обърна към съда против решението на ЦИК да заличи Бойко Борисов като народен представител
БОЕЦ внесе тъжба във Върховен административен съд против решението на ЦИК да заличи Бойко Борисов от кандидатските листи, с цел да угоди на желанието му да се откаж...
По време на обиколката си в Асеновградско министър председателят разгласи, че е предоговорено до края на този месец, както и през май и юни да дойдат 2,7 млн. ваксини от Pfizer/BioNTech и още 2 000 000 дози от JohnsonJohnson . Според Бойко Борисов скоро ще достигнем 3 000 000 имунизирани българи.
Той не пропусна и опцията да разяснява резултатите от изборния ден. " Логично е, че ГЕРБ е първа политическа мощ на изборите, тъй като хората утвърждават тези огромни поправки, строителството и всичко, което се прави по районите в страната. Разширението на Околовръстния път на Пловдив се движи в график. Днес ще бъде пуснато и едното платно на Автомагистрала Тракия, което беше с повреден асфалт, поради злополука при започване на седмицата ", заяви Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР