Министър-председателят Николай Денков ще отговаря днес на въпроси на граждани

...
Министър-председателят Николай Денков ще отговаря днес на въпроси на граждани
Коментари Харесай

Премиерът Денков пак отговаря на въпроси във фейсбук

Министър-председателят Николай Денков ще дава отговор през днешния ден на въпроси на жители и медии по време онлайн лъчение на страницата на Министерския съвет във Facebook, оповестиха от държавната пресслужба. Излъчването ще стартира в 11:00 часа. 

Поводът са миналите шест месеца от началото на работата на кабинета, който встъпи в служба при започване на юни. 

Въпроси към премиера могат да се задават авансово в мненията под видеоанонса, както и по време на живото лъчение на страницата на Министерския съвет във фейсбук. 

Българска телеграфна агенция напомня, че на 8 ноември министър-председателят отговори на въпроси на настоящи тематики на жители и медии във фейсбук във връзка пет месеца от ръководството на държавното управление. Сред засегнатите от премиера тематики тогава бяха отминалите локалните избори, отказаната от президента промяна на ръководителя на Държавна организация „ Национална сигурност “, присъединението към Шенген и еврозоната и други.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР