Министър-председателят Николай Денков няма да поиска оставката на министъра на

...
Министър-председателят Николай Денков няма да поиска оставката на министъра на
Коментари Харесай

Денков няма да иска оставката на енергийния министър

Министър-председателят Николай Денков няма да изиска оставката на министъра на енергетиката Румен Радев , който по-рано получи съществени рецензии от страна на  за думите си, че точките в и миньорите са " мъчно изпълними " и че не би трябвало да се вършим, че " не виждаме слона в стаята " що се касае до бъдещето на енергетиката.

" Заглавието, което видях - " мъчно, само че изпълнимо ", е правилно . Оттам нататък имаше неверни тълкования. Естествено, че е мъчно, в случай че беше елементарно, щеше да бъде към този момент направено. В момента няма въобще защо да му желая оставката, това е индивидът, който следва в идващите месеци да свърши извънредно доста работа ", отговори на въпрос на News.bg министър председателят. Коментарът си даде минути преди съглашението сред страната и енергетиците да бъде гласувано в пленарна зала.

Денков преповтори - са единствено основа, като занапред ще се водят договаряния с Брюксел. А описите с компаниите са само индикативни.

Денков разяснява и идния, който готвят от " Възраждане ", Има Такъв Народ и вероятно Българска социалистическа партия. " От самото начало тези хора изобщо не се грижат за енергетиката. Ако се грижеха, трябваше да бъдат дружно с нас и да допълват точките. Който желае да се изтеглят проектите, желае да блокира опцията за промяна на районите. "

" Пълно доверие имам само на брачната половинка си ", пошегува се министър председателят на въпрос дали има доверие на ГЕРБ и Движение за права и свободи, че ще продължат да поддържат държавното управление.

По отношение на  във вчерашната среща с протестиращите - Денков дефинира като " неистини " изказванията на опозицията, че депутатът от Движение за права и свободи в действителност е управлявал процеса. " Да ви наподобявам на секретарка ", попита реторично той. И даде обещание - с цел да няма спекулации от Министерски съвет ще разпространят цялостен запис от срещата с миньорите и енергетиците.
 Денков и Радев желаят да се чете с схващане против виковете
Денков и Радев желаят да се чете с схващане против виковете " Оставка "

Разговорът за съглашението на изпълнителната власт с миньорите, касаещо въглищните централи, е политизиран
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР