Министър-председателят Николай Денков не е склонен да се променя по

...
Министър-председателят Николай Денков не е склонен да се променя по
Коментари Харесай

Денков не е склонен към промяна на джентълменското споразумение

Министър-председателят Николай Денков не е податлив да се трансформира по някакъв метод сделката за поддръжка на ръководството . Промени в кабинета ще се вършат при единодушие сред него и Мария Габриел, посочи  от тази заран, че Мария Габриел показва имената на министрите. " Това е сделката, а в случай че някой желае да прави промени, това би трябвало да се разиска . В този развой е обикновено да вземат участие и водачите, които са в Народното събрание ", изясни Николай Денков.

На втори въпрос дали въпреки всичко е допустимо такива промени да бъдат направени, Денков отговори: Не, няма.

Премиерът Николай Денков е получил сигнали от регионални структури на партията за оказван непозволен напън върху взели участие в изборите от страна на локални велможи. Освен от Монтана, такива сигнали имало от Вършец, Лом и други места. Този вид държание няма да бъде толерирано и ще бъде издигнато като проблем на политическо равнище, даде обещание акад. Денков.

Освен този проблем, Денков изясни визитата си в Монтана като част от напъните на кабинета да даде подтик на развиване на Северозападна България. " Всички сме длъжници на Северозападна България - ще приказваме за демография, обучение, инфраструктура ", уточни министър председателят.

Николай Денков отклони на два пъти въпроси за " абсурда " от вчерашния ден с неизпратените и неполучените предложения за церемонията на Богоявление. Не може и не е добре страната да се концентрира върху свадите , уточни министър председателят, като изясни и че един подобен скандал с едни предложения не може да бъде комплициран на везните на модернизацията на армията, където министър Тагарев стои извънредно устойчиво, съгласно Денков.

В кабинета министърът на спорта също е нападнат , само че Николай Денков е ревизирал особено ММС като министър Илиев е извършил цялата си стратегия като се изключи една точка, която е в развой на осъществяване. Защо е нападан - би трябвало да се търси като отговор другаде.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР