Министър-председателят на Украйна Борис Джонсън заяви в , че през

...
Министър-председателят на Украйна Борис Джонсън заяви в , че през
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Украйна ще победи в жестокия двубой с Русия

Министър-председателят на Украйна Борис Джонсън съобщи в, че през идващите месеци войната ще бъде тежка, само че Украйна безусловно ще устои и ще победи. 
 
Той предизвестява, че сметките за сила през тази година ще бъдат високи, само че отговорен за това е главно съветският деспот Владимир Путин. Той прикани светът да не се подава на путинската експанзия. 
 
" Следващите месеци ще са тежки, само че аз съм уверен, че по-късно ще последва възобновяване за Британия. В този нечовечен дуел украинският народ може и ще победи. Така ще бъде и с Британия ", написа английският министър председател. 
 
Джонсън акцентира, че в случай че на съветския деспот Путин се разреши да промени границите на Европа, то той още веднъж ще направи това и с други страни, които в миналото са били в границите на Съветския съюз. 
 
" Той (Путин, бел. ред.) счита, че меките европейски политици нямат дух за битка, че през зимата ние ще свалим глобите и ще стартираме да се молим за съветски петрол и газ. Той счита, че ние ще прекратим поддръжката си за Украйна и ще стартираме внимателно да подбутваме украинците да подпишат съглашение с кремълския деспот. Това би било безумство ", акцентира Борис Джонсън.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР