Министър-председателят на Косово Албин Курти систематично унищожава сръбския народ в

...
Министър-председателят на Косово Албин Курти систематично унищожава сръбския народ в
Коментари Харесай

Вучич: Албин Курти систематично унищожава сръбския народ в Косово и Метохия

Министър-председателят на Косово Албин Курти систематично унищожава сръбския народ в Косово и Метохия, сърбите в Косово и Метохия минават през пъкъла. Това сподели президентът на Сърбия Александър Вучич в изявление за РТС.

" Не можете да оправдаете убийството на служител на реда, без значение че този служител на реда по закон няма какво да прави на север. Няма опрощение за това. Компетентните органи би трябвало да реагират на това. Но тези хора са карали император до гроба. Курти е систематично унищожава сръбския народ. Той ненавижда сръбския народ. Той счита, че сръбският народ е Рашич, Радомирович и други нещастници, които служат на всички против личния си народ ", сподели още Вучич.

Вучич съобщи още, че не знае каква е била концепцията на сърбите, които са се събрали и са влезнали в спор с по този начин наречената косовска полиция, само че акцентира, че е сигурен, че са отишли ​​да пазят къщите си и да се приготвят за бъдещи набези.

В отговор на въпрос за какво Германия е съперник на " Отворени Балкани " Вучич отговори, че това е въпрос, който би трябвало да се зададе на тях и сподели, че в един миг е по-добре да си " господарят на неизречените думи ".

Една от личностите, които Вучич цитира в речта си в Ню Йорк на Генералната сесия на Организация на обединените нации, е Нелсън Мандела и изречението " Мирът е най-хубавото оръжие за развиване ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР