Министър-председателят на Франция Едуар Филип представи нов план за борба

...
Министър-председателят на Франция Едуар Филип представи нов план за борба
Коментари Харесай

Франция представи нов план за борба с тероризма

Министър-председателят на Франция Едуар Филип показа нов проект за битка с тероризма, който планува основаването на Национална антитерористична прокуратура, съобщи РИА Новости, представена от организация " Фокус ".
Лидерът на кабинета в Париж акцентира, че терористичната опасност в страната към момента остава огромна. В отбрана на тази теза Филип приведе информация, според която от началото на годината на територията на страната са предотвратени 25 терористични атентати.
„ Решихме да създадем отдели, профилирани за работа с направилите терористични актове и за изясняване на факторите, водещи до сходен вид закононарушения “, обясни френският министър председател.
Освен това се планува основаването на „ специфичен отдел “ за наблюдаване на терористи и екстремисти, пуснати на независимост. Съгласно думите на Филип, към сегашния миг в пандизите в страната има 506 лица, наказани за тероризъм, а 1009 са приети от управляващите за радикализирани. Към края на 2019 година 450 от тези пандизчии ще бъдат освободени.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР