Министър-председателят на България Бойко Борисов проведе среща днес с феновете

...
Министър-председателят на България Бойко Борисов проведе среща днес с феновете
Коментари Харесай

Борисов към феновете на Ботев : Обещал съм ви, ще построим Колежа

Министър-председателят на България Бойко Борисов организира среща през днешния ден с почитателите на Ботев (Пловдив). Поводът бе гибелта на последователя на пловдивския клуб Тоско Бозаджийски, който умря в Гърция след конфликти с локални хулигани, написа standartnews.com.

``
реклама

По време на срещата бе разисквана и тематиката с построяването на клубния стадион на Ботев - " Колежа ".

" Уважаеми ботевисти, през днешния ден беше извършена среща сред представители на " жълто-черната " общественост и министър-председателя на Република България господин Бойко Борисов. На срещата участваха също основният прокурор господин Иван Гешев и министърът на правораздаването Данаил Кирилов. Запознахме ги с детайлности към убийството на Тоско Бозаджийски, както и с неналичието на съответна реакция от страна на гръцките институции.

Получихме безапелационна поддръжка и заричане за подпомагане от българската страна, за което им благодарим. В края на диалога ни с господин Борисов беше повдигната и тематиката за Колежа - отговорът му беше безапелационен " Обещал съм Ви, ще го построим ".

Нна 25.01.20г (събота) от 11ч пред постройката на посолството на Република Гърция в гр. София ще се организира алегоричен митинг с искане за откриване на истината към убийството на Тоско Бозаджийски и обективни санкции на отговорните с цялата суровост на Закона ", написаха почитателите на Ботев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техничес
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР