Министър-председателят на България Бойко Борисов не е чувал за пиянския

...
Министър-председателят на България Бойко Борисов не е чувал за пиянския
Коментари Харесай

Бойко Борисов не е чувал за пиянския скандал с Портних в Израел иван портних -израел -хайфа

Министър-председателят на България Бойко Борисов не е чувал за пиянския скандал с кмета на Варна Иван Портних в Израел. Това стана ясно преди минути, когато министър председателят дойде за парламентарен надзор в постройката на Народното събрание, написа fakti.bg.

Там той бе причакан от куп представители на разнообразни медии, като въпросът за абсурда с Иван Портних в Израел му бе заложен само от журналиста Сашо Диков.

Ето и разговора сред Диков и Борисов: ``Г-н Борисов, докога ще мълчите за пиянския скандал с Иван Портних в Израел``, попита Сашо Диков премиера, а той му отвърна с сбитото ``Не съм чул``. Журналистът продължи да да бъде настойчив, желаейки да измъкне различен отговор от министър-председателя, само че той повтори: ``Не съм чул, Сашо, споделям ти. Как да коментирам``? А по-късно добави: ``От теб чувам``.

ФАКТИ напомня, че в средата на миналия месец октомври, израелски медии писаха за разгулен скандал с присъединяване на избрания отново за кмет на Варна - Иван Портних от ГЕРБ.

Във въпросните изявления се твърдеше, че през 2018 година в хотел в град Хайфа, където са били Портних и делегацията с него, той в пияно положение се е държал извънредно непочтено с жена от личния състав, дърпайки я към себе си, като подбудите му за това деяние са били извънредно аморални.

В резултат на това, съгласно израелските медии, Иван Портних е бил изведен бързо от страната Израел, получавайки и възбрана да я посещава (периодът на възбраната не е известен).

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР