Министър-председателят Кирил Петков участва в откриването на нов офис в

...
Министър-председателят Кирил Петков участва в откриването на нов офис в
Коментари Харесай

Петков благодари на Ердоган за „по-бързото пристигане на азерски газ“

Министър-председателят Кирил Петков взе участие в откриването на нов офис в София на Българско-турската търговско-индустриална камара. Камарата развива активност в България от 2013 година, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Няма нищо по-хубаво от това две прилежащи страни да са другарски настроени, да са отворени за взаимен бизнес и да си имат доверие “, означи министър председателят.

Той поздрави управлението на камарата за стъпката да открие офис в българската столица и означи, че Турция е един от огромните вложители в България.

„ Искам да благодаря на турското държавно управление и на президента Ердоган за поддръжката за по-бързото идване на азерски газ в България “, сподели още българският министър-председател. Той увери представителите на бизнеса, присъстващи на събитието, че държавното управление ще демонстрира нулева приемливост към корупцията, с цел да може у нас да се развива добра бизнес среда.

Освен представители на бизнеса, на събитието участваха още българският министър на нововъведенията и растежа Даниел Лорер и посланикът на Турция в България Н. Пр. Айлин Секизкьок.

Министър-председателят Кирил Петков получи покана да се включи в иден бизнес-форум в Истанбул. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР