Министър-председателят Кирил Петков празнува 42-рия си рожден ден на 17

...
Министър-председателят Кирил Петков празнува 42-рия си рожден ден на 17
Коментари Харесай

Кирил Петков празнува 42-рия си рожден ден

Министър-председателят Кирил Петков чества 42-рия си рожден ден на 17 април. За през днешния ден е планувана и среща с съдружните си сътрудници от Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ, на която би трябвало да се изгладят несъгласията, основали се след гласуването за шеф на Българска народна банка.

Петков е роден на 17 април 1980 година в Пловдив, само че израства в София, където родителите му са учители. Майка му преподава литература, а татко му Петко Петков – биология. Едната страна на семейство му е от село Соколово, Ловешко, а другата – от село Грамаде, Дупнишко, като в детството си прекарва време и на двете места при свои баби и дядовци.

Петков учи в софийското Седмо учебно заведение. Родителите му емигрират в Канада през 1994 година, а той отива при тях откакто приключва 7-и клас. Живее с родителите си във Ванкувър. Завършва финанси в Университета на Британска Колумбия във Ванкувър и магистратура по бизнес администрация в Харвардския университет, където е класиран в челните 10% сред приключилите неговия випуск.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР