Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с ръководството на футболния Ботев

...
Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с ръководството на футболния Ботев
Коментари Харесай

Борисов "назначи" феновете на "Ботев" за строителен надзор

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с управлението на футболния " Ботев " Пловдив, дни откакто съобщи, че страната ще отдели средства за реконструкцията на стадион " Христо Ботев " в Града под тепетата, прочут като " Колежа ".

По-рано денем министър председателят посети и стадиона на " Локомотив " Пловдив, за чийто ремонт са отпуснати 12 млн. лв..
Борисов на стадиона на " Локо " в Пловдив - фланелка за 12 благ. лв. (ВИДЕО) Министър-председателят ще се срещне и с почитателите на "Ботев "
След това Борисов се срещна със притежателя на " жълто-черните " Георги Самуилов и част от последователите.

" Хващайте се крепко, другояче ще ви бият с камъни. Сега се радват, но в случай че не строите крепко след пет-шест месеца. Феновете ви назначавам за строителен контрол. Да не кажете след седем-осем месеца " взеха парите ". Имате инженери, избирате двама-трима и държите преписка с нас ", съобщи Борисов.

На съвещание на Министерски съвет преди дни министър председателят съобщи, че няма да бъде платен нов държавен аероплан.

Обещанията за помощ за реконструкцията само че нов стадион почитателите на " канарчетата " получиха преди акцията за локални избори през 2019 година След вота градежът беше замразен. Това провокира гнева на последователите и митинги.
Борисов: Пари за " Колежа " ще има, само че в случай че е общински "Ще има хейт, само че нека е по-малък ", сподели министър-председателят
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР