Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с президента на Лукойл“ Вагит

...
Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с президента на Лукойл“ Вагит
Коментари Харесай

Премиерът Борисов се срещна с шефа на Лукойл Вагит Алекперов

Министър-председателят Бойко Борисов организира среща с президента на „ Лукойл “ Вагит Алекперов. Двамата разговаряха в границите на провеждащата се в Давос Годишна среща на Световния стопански конгрес.


Премиерът Борисов посочи положителните резултати, които българската стопанска система е постигнала през миналата година, както и повишението на кредитния рейтинг на страната ни. „ България се развива стабилно и това дава съображение за по-голям оптимизъм от страна на вложителите и по-голямо доверие в нашата стопанска система “, означи Борисов.

Министър-председателят Бойко Борисов посочи сериозната работа на българското държавно управление за обезпечаването на удобна бизнес среда, тъй че страната ни да продължи да бъде привлекателна дестинация за задграничните вложители. Борисов даде образец с редица непознати компании, които откриха или разшириха производството си в България в границите на предходната година.

По време на срещата на Борисов и Алекперов беше маркирано желанието на „ Лукойл “ да развива активността си в България.
 Премиерът Борисов организира редица срещи на Световния стопански конгрес в Давос Премиерът Борисов организира редица срещи на Световния стопански конгрес в Давос
България поддържа поредно напъните на страните от Западните Балкани по пътя им към участие в Европейски Съюз. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред орис...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР