Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Рим. Той е там по

...
Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Рим. Той е там по
Коментари Харесай

Вижте как посрещнаха премиера Борисов в Рим СНИМКИ

Министър-председателят Бойко Борисов дойде в Рим. Той е там по покана на италианския министър председател Паоло Джентилони при двустранната им среща по време на Европейския съвет в Талин през септември.

При диалозите си в Рим двамата ще обсъдят опциите за задълбочаване на двустранните връзки сред България и Италия изключително в търговско-икономическата сфера, както и съдействието в границите на Европейски Съюз.

Друг въпрос от съвместен интерес е европейската вероятност пред Западните Балкани. Усилията на България в тази тенденция се правят оценка и споделят от Италия, израз на което бе и отправената от премиера Джентилони до Борисов покана за присъединяване в срещата от Берлинския развой, извършена през юли в Триест.
тагове Бойко Борисов Рим аудиенция Паоло Джентилони  Вижте по какъв начин посрещнаха премиера Борисов в Рим СНИМКИ  Вижте по какъв начин посрещнаха премиера Борисов в Рим СНИМКИ  Вижте по какъв начин посрещнаха премиера Борисов в Рим СНИМКИ  Вижте по какъв начин посрещнаха премиера Борисов в Рим СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР