Министър-председателят Бойко Борисов пристига днес в Пловдив за среща с

...
Министър-председателят Бойко Борисов пристига днес в Пловдив за среща с
Коментари Харесай

Локомотив-Пловдив обсъди с Борисов как ще похарчат 12 млн. лв., отпуснати от правителството

Министър-председателят Бойко Борисов идва през днешния ден в Пловдив за среща с управленията и фенклубовете на пловдивските футболни клубове " Локомотив " и " Ботев ". Целта на срещата е да се разиска разпределението на отпуснатите от Министерски съвет 37 милиона лв..



Премиерът първо посети тима на " Локомотив " на " Лаута ", след което се насочи към срещата с " Ботев ". Срещата им бе на стадиона, който следва да бъде ремонтиран. Ръководството на клуба сподели на Борисов фотоси по какъв начин ще наподобява стадионът след ремонта.

Пред стадиона го посрещнаха кметът на Пловдив Здравко Димитров и регионалния шеф Дани Каназирева. Борисов прегърна клубния шеф Георги Иванов-Гонзо и легендата Христо Бонев-Зума преди да стартира диалогът им с клубния президент Христо Крушарски за отпуснатите 12 млн. лева


Тази седмица държавното управление отпусна 12 милиона лв. за реорганизация на стадиона и на спортната база на клуба. " Ние сме обезпечили нужни средства и приканих кмета на града и общинските съветници оптимално бързо да задействат процедурите, с цел да е готово строителството до края на годината ", съобщи Борисов.

Привържениците на пловдивския отбор подариха на премиера клубна фланелка.

Заедно с Борисов са министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на спорта Красен Кралев.

След срещите с клубовете министър председателят през днешния ден ще посети и СУ „ Найден Геров “, а по-късно ще инспектира ремонта на кръговото кръстовище на Асеновградско шосе. След това Борисов отива в Асеновград. В 12.00 ч. той ще бъде в ОУ " Петко Каравелов " в града.

Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР