Министър-председателят Бойко Борисов нареди организирането на видеонаблюдението и осигуряването на

...
Министър-председателят Бойко Борисов нареди организирането на видеонаблюдението и осигуряването на
Коментари Харесай

Борисов иска до месец камери или полицай във всяко село

Министър-председателят Бойко Борисов подреди организирането на видеонаблюдението и обезпечаването на полицейско наличие в дребните обитаеми места да стане персонален приоритет на вътрешния министър Валентин Радев. Това стана ясно в хода на оперативно държавно съвещание, свикано през днешния ден от премиера.

Борисов също по този начин разпореди на Радев при пътуванията си в страната и присъединяване си в разбори за работата на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи, министърът да организира срещи с всички кметове , в това число кметските наместници, да се осведоми персонално от тях за работата на мобилните полицейски групи и да подхваща незабавни ограничения за подобряването на работата, в случай че бъдат докладвани проблеми.

 Нови шефове на МВР-Видин и на МВР-Враца
Нови шефове на МВР-Видин и на МВР-Враца

Старши комисарите Петър Коцин и Янко Янколов са новите шефове

Главните тематики на срещата бяха свързани с противодействието на битовата престъпност и положението на републиканската пътна мрежа в края на зимния сезон. В този подтекст Борисов обвърза реализирането на пътните поправки с сигурността на придвижването. Той предложи администрацията на АПИ и полицията да бъдат ангажирани интензивно с обезпечаване на сигурността на пътуващите по време на ремонтите, както и с подкрепяне на локалните управляващи при осъществяване на отговорностите им във връзка с общинските пътища.

" Убеден съм, че имаме и сили, и мощности, стига да има воля и предпочитание. Не единствено да записваме хорското злощастие. Защото, като си счупиш джантата и пукнеш гумата - да приказваме за европейска интеграция, Европейски съюз, европейско председателство... Последното, което минава на хората през мозъка, е това. Двеста хиляди души администрация имаме! Ако би трябвало - всички ги изкарвате на открито и до момента в който не се поправи - стоят, сигнализират. И тогава ще видите по какъв начин доста по-бързо ще стане ремонтът ", съобщи министър председателят.

 И охранителите скочиха против текстове в Закона за частната защита
И охранителите скочиха против текстове в Закона за частната защита

Охранителите желаят срокът да се удължи до 1 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР