Министър-председателят Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до Сергей Станишев по

...
Министър-председателят Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до Сергей Станишев по
Коментари Харесай

Борисов е радостен от преизбирането на Станишев за лидер на ПЕС

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати приветствен адрес до Сергей Станишев по случай неговото преизбиране за водач на Партията на европейските социалисти ( ПЕС ).

Борисов към Станишев: " Поздравявам Ви по случай избирането Ви за ръководител на Партията на европейските социалисти. Избирайки Ви за трети следващ път за собствен водач, социалистите в Европа ясно демонстрираха каква е оценката им за свършената от Вас работа. "

 За трети път преизбраха Сергей Станишев за водач на ПЕС Обновена
За трети път преизбраха Сергей Станишев за водач на ПЕС

Социалистите в Европа поддържаха водача си

Премиерът написа на Станишев, че твърдо има вяра в демократичните процеси като най-голямо богатство на актуалното общество, а опозицията - като неделима част от демокрацията.
В тази връзка Борисов показва, че ролята на Станишев и ПЕС на коректив към властимащите носи огромни отговорности. Премиерът е убеден, че скъпият опит на Станишев ще бъде същински компас за всички европейски социалисти.

" Радостен съм, че българин е ръководител на второто най-голямо политическо семейство в Европа . Пожелавам Ви здраве и триумф в третия Ви пореден мандат като ръководител на Партията на европейските социалисти. Продължавайте да давате мотиви за горделивост на България ", добавя министър председателят.

 Станишев: Отговорността ни е да спасим Европа от популизма и арогантността на ЕНП
Станишев: Отговорността ни е да спасим Европа от популизма и арогантността на ЕНП

Европа е нежно цвете, което би трябвало да спасим от черните кучета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР