Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на полицията да не се

...
Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на полицията да не се
Коментари Харесай

Премиерът разпоредил на полицията да не предприема нищо срещу блокадите в София

Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на полицията да не се организират акции против палатковите лагери и протестиращите. Нито по мрачно, нито по ярко. Това оповестиха бТВ и Дневник.бг, като се возоваха на свои източници в Министерския съвет.

По-рано в неделя Борисов разгласява във Facebook фотография, на която е с внучетата си, съпроводена с къс текст, който може да се схване като поръчка за идно значимо решение.

" Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения ", написа министър председателят.

Преди няколко дни по време на извършената в София тех парк национална конференция на ГЕРБ Борисов изрази подготвеност да се отдръпна, само че държавното управление да остане до края на мандата напролет на 2021 година Той сподели, че ще разиска подобен вид с съдружните сътрудници от " Обединени патриоти ", само че в това време заявява, че партията му ГЕРБ не се тормози от длъжностен кабинет, какъвто би се наложил при оставка на настоящето ръководство и предварителни избори.

На идващия ден обаче, след съвещание на Коалиционния съвет на ръководещите, водачът на НФСБ Валери Симеонов съобщи, че държавното управление няма да подава оставка и ще довърши мандата си, а Бойко Борисов остава министър председател.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР