Министър-председателят Бойко Борисов е извикал тази сутрин в Министерския съвет

...
Министър-председателят Бойко Борисов е извикал тази сутрин в Министерския съвет
Коментари Харесай

Извънредно! Бойко Борисов поиска оставката на шефа на АПИ заради винетките! Вижте какво каза инж. Светослав Глосов минути след като освободи поста!

Министър-председателят Бойко Борисов е извикал тази заран в Министерския съвет управлението на Агенция „ Пътна инфраструктура “ и на Министерството на районното развиване и благоустройството за отчет по отношение на тематиката винетки и тол система. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

Оставката ми беше призната - каквото можах, направих за АПИ. Това сподели на брифинг в Министерски съвет инж. Светослав Глосов.

„ Трудностите, които бяха основани при започване на годината с продажбите на електронни винетки, доведоха до много неприятни моменти “, разяснява той, представен от Фокус. Главата на шефа на АПИ хвръкна, а Манолова е за удължение на гратисния интервал за е-винетките „ След диалога, който организирахме с премиера Бойко Борисов, смятам, че аз нося повече отговорност от тази, която беше поета при започване на седмицата, тъй че подадох своята оставка, която беше призната “, съобщи Глосов. Той уточни, че каквото се могъл, е направил за АПИ. „ Благодаря на екипа, с който съм работил, както и на екипа на Министерство на регионалното развитие. Нищо неприятно към премиера “, сподели още инж. Светослав Глосов.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР