Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов се срещна с представители на американския бизнес

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила се срещна с представители на американския бизнес.

Пред тях Борисов е показал капацитета на страната ни за вложения и индустриално съдействие, оповестиха от пресслужбата на кабинета.

12-те компании са част от комерсиална задача, проведена от Американо-Централноевропейската бизнес асоциация от Вашингтон.

Бизнес предприятията имат интерес да влагат и да уголемяват дейностите си в България в региона на селското стопанство, фармацията, технологиите и хранително-вкусовия бранш.

Пред предприемачите министър председателят е показал и подхванатите от държавното управление ефикасни ограничения за възстановяване на бизнес средата, облекчение на административната тежест и понижаване на разноските на бизнеса.

Посещението на американската задача е фокусирано върху възходящия капацитет и необятните благоприятни условия за бизнес тук, уточни ръководителят на асоциацията Ерик Стюарт.

Той означи, че повече от 14 години не е имало сходна американска комерсиална делегация на високо корпоративно равнище с федерална поддръжка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР