Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов: Правилните решения трябва да се взимат и когато са трудни!

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г написа в обществената мрежа "Фейсбук ", че вдигнатите юмруци не са знак на демокрацията, а верните решения би трябвало да се вземат даже и когато са сложни.

Ето и целият пост на премиера:

Тоталитарните режими прекършиха милиони човешки ориси. Насилието и жестокостта, с които бяха потъпквани съществени свободи, нямат място в днешния свят! Няма място и за националсоциализъм и комунизъм. Убеден съм, че няма място и за реваншизъм и разделяне. Вдигнатите юмруци и умишленото подклаждане на напрежение сред жителите не са знак на демокрацията. Правова страна не се реализира с жестоко нарушение на правовия ред, както се внушава през днешния ден. Историята би трябвало да се помни, с цел да се взимат верните решения даже когато са сложни за взимане. Вярвам, че ред, развиване и съгласие се реализират с разговор, а не с пестник! Затова дано ги отстояваме с каузи.
Поклон пред паметта на жертвите на тоталитарните режими!

напомня, че 23-ти август е Ден на паметта на жертвите на тоталитарните режими на 20-ти век. Денят за памет на закононарушенията на нацистките, комунистическите и другите режими се отбелязва за първи път у нас през 2010-та година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР