Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов се срещна с Младен Маринов и поиска оставката на зам.- главния секретар на МВР

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г организира среща с министъра на вътрешните работи Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, в Министерския съвет, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Министър Маринов рапортува на премиера за взаимната акция на Дирекция „ Вътрешна сигурност “ към Министерство на вътрешните работи и Специализираната прокуратура, при която са арестувани началникът на отдела „ Противодействие на наркотрафика и разпространяването на опиатите “ в ГДБОП, шеф на бранш в същата дирекция и още един чиновник от вътрешното ведомство.

Иван Гешев: Арестувани са двама висши антимафиоти

„ Поздравявам Ви Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за тази интервенция, тъй като ние постоянно сме казвали, че би трябвало нашата къщурка да е чиста. Така че приемаш оставките, предлагаш ново управление и продължавате напред “, съобщи от своя страна министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година В рамките на срещата с вътрешния министър министър председателят Борисов изиска оставките на заместител основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Георги Арабаджиев и на шефа на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов (преди минути Ивайло Спиридонов подаде оставка - бел.ред.). Според министър-председателя би трябвало да се работи безкомпромисно към всички.

Директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов се отдръпва от поста си

По време на диалога министър Маринов рапортува, че са арестувани трима чиновници на ГДБОП, които дават отговор за противопоставяне на опиатите. „ В момента не престават процесуално следствените дейности “, означи още министърът на вътрешните работи. Министър Маринов добави, че е разпоредил на основния секретар да направи разбор на работата на дирекцията, въз основата на който министърът да вземе осведомено решение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР