Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов разпореди организация за отварянето на моловете

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беседва с представители на огромни търговски обекти вид мол и на Българската ритейл асоциация. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

След срещата, на която участваха също министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, министърът на стопанската система Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в и ръководителят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български доктор, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20, министър председателят Борисов разпореди организация за отварянето на комерсиалните обекти от понеделник. Заповедта ще бъде издадена от здравния министър по-късно през днешния ден.



„ С сътрудниците от стопанската система, опазването на здравето и щаба последните 2 седмици работим по тематиката с доста полемика, с доста медицински причини и се надяваме да отработваме въпросите един по един. В доста от страните сега се приказва за разхлабване на ограниченията, а в България някои от комерсиалните обекти изобщо не бяха спирани “, уточни министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

По време на срещата детайлно бяха разискани изискванията, при които да бъде обновена активността на моловете поради битката с разпространяването на COVID-19 у нас. Бе бележит също приносът на сектора за българската стопанска система, което постанова въпроса за рестартиране на активността му.

Премиерът Борисов означи още, че е наложително да продължи да се съблюдава салдото сред последователното възобновяване на естествения стопански живот и реализирането на противоепидемичните ограничения за оптималната отбрана на здравето на българските жители.

Ананиев: Моловете ще бъдат отворени последни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР