Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов благодари на учените от БАН

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна с учени от Българската академия на науките.

Премиерът благодари на представителите на научните среди у нас, които подкрепят работата на Националния действен щаб в активността им за ограничение на разпространяването на COVID-19 у нас.

На срещата участваха и вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител, шефът на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Министерство на вътрешните работи комисар Никола Николов и ръководителят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български доктор, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20.

По време на конференцията в Министерски съвет от Българска академия на науките оповестиха, че ще вземат участие с потенциал и експертиза в региона на математическото моделиране в биологията.

Българска академия на науките с оптимистични вести за развиването на ковид в България

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР