Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов отива при Ердоган в Анкара заради Сирия и мигрантите

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще организира среща с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган в Анкара на 2 март. Във фокуса на диалога им ще бъдат ситуацията в Сирия и обстановката с мигрантите, оповестяват от държавната пресслужба.

По време на работната вечеря в понеделник двамата водачи ще обсъдят дейностите, които ще допринесат за оправянето с рецесията в Сирия и прекъсването на мигрантския напън в района. Разговорът ще се организира в подтекста на българо-турските връзки, учредени на правилата на добросъседство, равнопоставеност и взаимна полза.

Срещата в Анкара сред министър-председателя Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и президента Реджеп Тайип Ердоган е още едно удостоверение за интензивните връзки сред двете страни, които с изключение на съседи, са съдружници в НАТО и районни сътрудници.

Борисов разиска обстановката по границата с Урсула фон дер Лайен

За България Турция е значим сътрудник на Европейски Съюз за справяне с редица провокации като миграционния напън върху Европа, битката против тероризма, енергийните доставки и енергийната сигурност, инфраструктурата, търговията, стопанската система. Обстановката в Сирия и обстановката с мигрантите министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разиска през днешния ден в телефонен диалог с немския канцлер Ангела Меркел  Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година в Хамбург. Семейството се.

Българският министър председател посочи, че единствено с общи старания и дипломация може да се реализира непоклатимост и сигурност в района, а това значи мир и разцвет за Европа. В хода на диалога министър-председателят Борисов означи пред канцлера Меркел, че Турция не би трябвало да бъде оставяна сама в сходна обстановка и незабавно се постанова да ѝ бъде оказана поддръжка.

„ Необходимо е продължително да решим казуса с миграцията “, акцентира министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР