Министър-председателят акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани

...
Министър-председателят акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани
Коментари Харесай

Денков отговаря на въпроси на граждани и медии във Фейсбук

Министър-председателят акад. Николай Денков ще дава отговор на въпроси на жители и медии във Facebook през днешния ден от 10:30 до 11:30 часа. Поводът е, че на 6 август държавното управление навърши два месеца, оповестиха от държавната пресслужба.

Въпроси към Денков могат да се задават както по време на живото лъчение, по този начин и да се разгласяват авансово в мненията под видеоанонса на страницата на Министерския съвет във Facebook.

Това е втората сходна изява на премиера, откакто на 6 юли той още веднъж дава отговор на въпроси в обществената мрежа във връзка края на първия месец от работата на държавното управление, напомня Българска телеграфна агенция.

Преди дни министър председателят акад. Николай Денков и петима министри показаха настоящи тематики, залегнали в управническата стратегия на държавното управление, на конференция в Министерския съвет. Приехме детайлна стратегия, управническа стратегия, която слага ясно нашите цели и дейностите, с които да ги реализираме, съобщи тогава Денков.

За страдание, при подготовката на програмата, се сблъскахме с редица проблеми, които са унаследени от предходното държавно управление, сподели той. Това не са съществени рецензии, а комичен рев, за отвличането на публичното внимание от значимите за деня тематики, отговори по-късно денем някогашният длъжностен министър председател Гълъб Донев. По думите му за два месеца постоянното държавно управление се похвали с два законопроекта, които в действителност са създадени от служебното държавно управление.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР