Министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър на външните

...
Министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър на външните
Коментари Харесай

Николай Денков и Мария Габриел получиха отличието Политици на годината 2023

Министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел получиха през днешния ден оценката на екипа на Дарик радио " Политици на годината 2023 ". Медията годишно връчва грамотата на водачите, които имат най-голямо въздействие за развиването на политическия живот в България през миналата година.

" Най-ценното, което виждам в тази премия е, че има две имена върху нея. Трябва да сменим политическата просвета, да покажем, че резултати се получават посредством разговор, търсене на общи решения и причини. Опитваме се да дадем персонален образец в това отношение ", съобщи министър председателят Денков.



Той уточни сериозните триумфи за България, които държавното управление съумя да осъществя до този миг, с помощта на екипната си работа. За акад. Денков това е първа премия като политик, откакто за достиженията в научната си кариера е удостояван с редица влиятелни оценки.

" Тази премия за мен е самопризнание и отговорност. С акад. Денков демонстрираме по какъв начин с разговор и съдействие, с отстояване на визия за мощна, дейна и доверена за сътрудниците си България, ние можем да вървим напред. Тя е и отговорност да продължим да даваме сигурност, непоклатимост, поредност и да бъдат целенасочени дейностите ни, тъй че хората в България и нашите сътрудници да усетят, че могат да ни имат доверие и че протичащото се в страната е за хората и дава вяра за бъдещето ", съобщи от своя страна вицепремиерът Мария Габриел.

Грамотата на министър-председателя и на вицепремиера беше връчена от изпълнителния шеф на Дарик радио Христо Христов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР