Министър-председателят акад. Николай Денков и министри от кабинета ще представят

...
Министър-председателят акад. Николай Денков и министри от кабинета ще представят
Коментари Харесай

Денков и министри от кабинета ще представят мерките за безпроблемното начало на учебната година

Министър-председателят акад. Николай Денков и министри от кабинета ще показват през днешния ден ограниченията, които страната подхваща за безпроблемното начало на образователната година, оповестиха от държавното управление.

Брифингът ще се състои в постройката на Министерския съвет след края на постоянното държавно съвещание, чието началото е планувано за 10:00 часа.

Дневният ред на съвещанието включва разискване на промени в решението на Министерския съвет от 2023 година, с което се утвърждават таксите за кандидатстване и за образование в държавните висши учебни заведения за образователната 2023/2024 година.

Кабинетът следва да разиска още отчет за касовото осъществяване на консолидираната фискална стратегия за първото полугодие на 2023 година, както и спомагателни прехвърляния по бюджетите на Министерския съвет и Столичната община за тази година.

Проект на разпореждане за приемане на цена, по която партиите, обединенията и инициативните комитети заплащат предизборните излъчвания в Българска национална телевизия и БНР за идните на 29 октомври локални избори, също е част от дневния ред на съвещанието.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР