Министър-председателката на Нова Зеландия Джасинда Ардърн каза, че е уволнила

...
Министър-председателката на Нова Зеландия Джасинда Ардърн каза, че е уволнила
Коментари Харесай

Там не е като тук! Уволниха новозеландски министър заради връзка със своя служителка

Министър-председателката на Нова Зеландия Джасинда Ардърн сподели, че е уволнила министъра на имиграцията, тъй като е имал неуместна връзка със своя подчинена, съобщи Асошиейтед прес. Тук, на наша територия нещата стоят по радикално друг метод. Оказва се, че даже чекмедже, цялостно с пари, не може да бутне никого от поста му.
Ардърн сподели, че Иън Лийс-Галоуей е имал връзка в продължение на към година с жена, която е работила в държавна организация, подчинена на неговото министерство.

Според нея, той няма по какъв начин да остане на поста си, защото с изключение на на имиграцията, той е и министър на трудовите връзки и сигурността, съобщи Франс прес и Българска телеграфна агенция.

" Това не е държанието, което чакам от министър, отговарящ за спазването на положителни практики на работното място ", съобщи тя. Лийс-Галоуей съобщи, че приема решението на Ардърн и се извини. Той сподели, че няма да се бори за преизбиране на идните парламентарни избори, които ще бъдат през септември.

" Постъпих изцяло несвоевременно и не мога да продължа да извършвам функционалностите на министър ", сподели Лийс-Галоуей, който е женен и е татко на три деца.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР