Министър-предателят не може да говори от името на България. Ние

...
Министър-предателят не може да говори от името на България. Ние
Коментари Харесай

Костадинов след срещата на премиера с Лойд Остин: Това е държавна измяна и предателство

" Министър-предателят " не може да приказва от името на България. Ние непознати войски не сме желали тук. Това съобщи водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов по време на митинга пред Министерството на защитата откакто стана ясно, че Съединени американски щати пращат рота " Страйкър " в България, предава кореспондент на Sofia24.bg .

" Уважаеми сънародните ние занапред ще четем и ще забележим защо тъкмо са се договорили " министър - предателят " и неговият марионетен съвет с американския министър на защитата, само че едно е ясно - явно е, че в България ще бъдат разполагани още американски бойци. Кирил Петков го споделя по следния метод: Съединени американски щати се съгласиха да дават бойна група. И излиза какво - че ние сме ги поискали. Иска ли някой от вас непознати войски в България? ", попита Костадинов хората на митинга. Те му дадоха отговор: " НАТО вън ".

" Правителството, което съставлява единствено и само американските ползи, би трябвало да си върви максинално бързо. А по-късно хората, които са поискали непознати войски - да бъдат задържани, да бъдат съдени за национална измяна ", посочи Костадинов.

" Акцията, която се случи преди дни беше доста дълго предстояща. Министър-председател, въпреки и някогашен, в ареста, а за какво и не в пандиза. Но освен корупцията е закононарушение, освен усвояването и присвояването на държавни средства е закононарушение. Престъпление в Наказателен кодекс е и шпионажът, закононарушение е и държавната измяна, закононарушение е и предатеслтвото. А това, което нашият Министерски съвет прави е държавна измяна и изменничество ", сподели още Костадин Костадинов.

Протестетиращите се насочиха към Министерски съвет.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР