Министър Петкова се ядоса на Таско Ерменков от БСП за

...
Министър Петкова се ядоса на Таско Ерменков от БСП за
Коментари Харесай

Екшън по БНТ: Петкова се ядоса на Ерменков и го нахока в ефир

Министър Петкова се ядоса на Таско Ерменков от Българска социалистическа партия за негово изявление във връзка мнение на Европейската комисия. След гостуването на Валентин Николов от ГЕРБ и Таско Ерменков от Българска социалистическа партия в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия, които спориха по отношение на енергийните вероятности у нас, Теменужка Петкова се включи по телефона в предаването.

„ Това, което бих желала да уточня е обвързвано с тезата, която господин Евменков изложи във връзка на това, че от една година е изложено мнение от Европейската комисия в Министерството на финансите, обвързвано с това, че изрично се е произнесла за държавна помощ по онтошение на двете американски централи “, разяснява министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

По думите й това е безусловно неточно и неопределено и не кореспондира с действителните обстоятелства и условия. В предаването Николов уточни, че рефомите, свързани с енергетиката, не са създадени неотдавна.

„ Знаем, че енегретиката е сложен бранш, където би трябвало да се пипа деликатно “, счита той.

„ Министерство на финансите, дружно с сътрудниците от Министерството на енергетиката, дружно с сътрудниците от Българския енергиен холдинг са водили доста деен разговор с Европейската комисия. Но такова мнение няма “, безапелационна бе министър Петкова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР