Министър Нинова ще опита да реши важен проблем.Вицепремиерът и министър

...
Министър Нинова ще опита да реши важен проблем.Вицепремиерът и министър
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се заема с мобилните оператори заради цените

Министър Нинова ще опита да реши значим проблем.

Вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова ще организира среща с представители на неправителствените организации в региона на потребителската отбрана.

На срещата ще бъдат разисквани въпроси, свързани с дейното включване на неправителствения бранш в разглеждането и решаването на потребителски сигнали и разногласия, както и настоящи тематики по отношение на отбраната на потребителските права.

Ще бъдат сложени на обсъждане и проблемите с повишението на цените на някои съществени групи потребителски артикули и услуги и нуждата от засилен надзор върху тези процеси от страна на виновните институции, оповестиха от Министерството на стопанската система, представени от Bulgaria ON AIR.

На срещата ще участва и ръководителят на Комисията за отбрана на потребителите Димитър Маргаритов, който ще показа настояща информация по отношение на осъществената от КЗП инспекция във връзка оповестеното желание от страна на мобилни оператори за повдигане на цените на услугите, написа обстоятелства.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР