Министър на здравеопазването на торите все още притежава основен дял

...
Министър на здравеопазването на торите все още притежава основен дял
Коментари Харесай

Министърът на здравеопазването на торите все още не е продал дял във фирма за тестване на Covid година след обещанието

Министър на опазването на здравето на торите към момента има главен дял в частна компания за здравни скринингови проучвания, печелейки пари от рецесията в NHS година след обещанието да го продаде, може да разкрие Mirror.

Лорд Маркъм разгласи предишния януари, че се „ задължава да продаде моя дял “ в Cignpost, частна компания за тестване на Covid, която направи положение от пандемията. Но записите на Company House за Cignpost Investments Limited към момента демонстрират, че Markham има сред 25% и 50% от бизнеса.

Лейбъристите изискват пояснение от милионерския политик, до момента в който Министерството на здравеопазването и обществените грижи отхвърли коментар. Говорител на лейбъристите сподели: „ Консерваторите освен сринаха нашата NHS и я оставиха в най-голямата рецесия в нейната история, само че и министърът на опазването на здравето печели от нейната гибел. Защо хората би трябвало да се доверяват на торите с NHS, когато тя е в тяхната финансови ползи за здравната работа да се провалят? Лорд Маркъм би трябвало да изясни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР