Министър на торите заяви, че данъкоплатците трябва да платят съдебната

...
Министър на торите заяви, че данъкоплатците трябва да платят съдебната
Коментари Харесай

Пени Мордаунт казва, че трябва да аплодираме Мишел Донелан, която остави данъкоплатците със сметка за клевета от 15 000 британски лири

Министър на торите съобщи, че данъкоплатците би трябвало да платят правосъдната сметка от 15 000 паунда на Мишел Донелан по дело за клюка, защото тя отхвърли заплащане за редуциране за работа като Секретар по образованието за два дни.

Лидерът на Камарата на общините Пени Мордаунт отбрани „ характера “ на министъра на науката и технологиите, като сподели, че фактът, че е върнала обезщетение през 2022 година за престоя си в последните дни на държавното управление на Борис Джонсън, демонстрира „ какъв брой доста цени тя “ парите на данъкоплатците. Г-жа Донелан е изправена пред апели да заплати личните си правосъдни такси, откакто лъжливо упрекна академичната професор Кейт Санг в поддръжка на Хамас. Данъкоплатците са оставени да платят сметката от £15 000.

Даунинг Стрийт съобщи, че министър-председателят резервира доверието в нея и настоя, че има „ някогашен принцип, че министрите получават правна поддръжка и посланичество, когато въпросите са свързани с техните държание и отговорности като министър ".

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР