министър на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер заяви, че заради действията на

...
министър на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер заяви, че заради действията на
Коментари Харесай

Военният министърът на Германия: Действията на Русия са предизвикателство за европейския регион

министър на защитата Анегрет Крамп-Каренбауер съобщи, че поради дейностите на Русия " провокациите " за европейския район нарастват . Това мнение изрази тя в изявление за медийната група RND, написа ТАСС. Според нея Германия би трябвало да харчи повече за защита, започвайки от личните си ползи, а не да " прави услуга на Съединени американски щати "
„ Предизвикателствата нарастват - с нови технологии, под формата на хибридна опасност, само че и на районно равнище, като се вземе поради държанието на Русия “, аргументира се тя. Според нейната версия „ Германия не на последно място е в центъра на офанзивите, които могат да бъдат свързани с Русия “ . Крамп-Каренбауер не показа образци или доказателства за своята позиция.
 Шпигел: Хакери от Русия са атакували компютрите на немски депутати " Шпигел ": Хакери от Русия са атакували компютрите на немски депутати
Хакери нападнаха още веднъж немски политици. Според информация на списание „ Шпигел ”, обект на офанзивите са станали 7 депутати...
На 22-ри март заместник-министърът на външните работи на Русия Александър Грушко разгласи, че Руската страна в връзките с Европейския съюз е подготвена „ за градивно и прагматично взаимоотношение, само че единствено на равна и взаимно уважаваща се основа “. В същото време, той акцентира, че Москва няма да " следва пътя на едностранни отстъпки, да жертва личните си ползи ". Грушко уточни, че „ опитите за диалог с Руската федерация от мощна позиция и по-нататъшните наказания са безусловно контрапродуктивни “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР