Министър на околната среда и водите Борислав Сандов ще участва

...
Министър на околната среда и водите Борислав Сандов ще участва
Коментари Харесай

Министър Сандов на посещение днес в Пловдив

Министър на околната среда и водите Борислав Сандов ще взе участие в кръгла маса на тематика „ Държавни политики и резистентен бизнес “ през днешния ден в Пловдив. Срещата ще бъде с начало 13 часа и ще се организира в административната постройка на Областната администрация – Пловдив.

През идващите 8 години постигането на задачите за стабилно развиване ще продължат да бъде от изключителна значимост в народен, европейски и международен проект, с цел да бъде обезпечена постоянна, устойчива и просперираща стопанска система. В тази връзка министър Сандов ще показа главните цели и цели на страната ни във връзка с бизнеса, устойчивото му развиване и плануваните държавните политики.

Холистичният модел в ръководството, учреден на замесване на заинтригуваните страни и реализиране на баланс на ползите им в процесите на взимане на решения, устойчивото ръководство на софтуерните, енергийните, финансовите и човешки запаси и ефикасната им организация ще бъде във фокуса на плануванаъа полемика. Представители на водещи компании и мениджъри от пловдивския район ще имат опция да споделят положителни практики от своя бизнес и да дискутират вероятностите в подтекста на реализиране на постоянна, здрава планета и процъфтяваща стопанска система.

Кръглата маса се провежда по самодейност на Балканския институт за стабилно развиване в съдействие с Министерството на околната среда и водите и Областна администрация – Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР