Министър Красен Кралев пое ангажимент да подкрепи три обекта от

...
Министър Красен Кралев пое ангажимент да подкрепи три обекта от
Коментари Харесай

Министър Красен Кралев пое ангажимент да подкрепи три обекта от спортната инфраструктура на Плевен

Министър Красен Кралев пое ангажимент да поддържа три обекта от спортната инфраструктура на Плевен. Поел съм ангажимент и започваме да ги вършим - закритата зала по лека атлетика, залата за бокс на Детелин Далаклиев и отопление и климатизация на зала "Спартак ". Това съобщи министър Кралев пред кореспондент на Българска телеграфна агенция в Плевен.

Министърът на младежта и спорта през днешния ден посети Плевен, срещна се персонално със положението със спортната база и се срещна със спортни деятели.

Спортната инфраструктура в страната на доста места не е подновявана, дълги години не е правено нищо, разяснява министър Кралев. Виждаме, че от първото държавно управление на господин Борисов се направиха доста вложения на всички места - освен огромни зали, опитваме да възвръщаме зали там, където се тренира, където се коват първенците, акцентира той.

Министърът сподели, че довечера ще взе участие в благотворителна вечер, която е проведена за събиране на средства за възобновяване на залата за лека атлетика. "Там където обществото се провежда да помогне, ние незабавно отговаряме - поемам ангажимент тези средства, които недостигат да осигурим от министерството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР