Министър Кацаров е един перфектен манипулатор. Това каза бившият министър

...
Министър Кацаров е един перфектен манипулатор. Това каза бившият министър
Коментари Харесай

Ананиев: Кацаров е един перфектен манипулатор

" Министър Кацаров е един съвършен манипулатор ". Това сподели някогашният министър на здравеопазването Кирил Ананиев  във връзка с отправените към него обвинявания за градежа на Националната детска болница.

" Изграждането на Националната детска болница беше един от моите цели, когато бях министър на опазването на здравето. Той стана приоритет и на държавното управление, тъй като със свое решение то разгласи болничното заведение за обект с национално значение. Стотици млади фамилии поддържаха плана. Имахме доста диалози с тях ", съобщи Ананиев.

По думите му е било направено авансово конструктивно изследване от Министерството на здравеопазването, " което демонстрира някои недостатъци, които има тази постройка, само че те са преодолими и това би могло да стане в границите на бюджета и времето, което ние предвиждахме за построяването на болничното заведение ". 

" Беше упоменато, че материалите по случая се намират в прокуратурата. Това е отлично, тъй като тя е органът, който би трябвало да се произнесе. Искам да кажа на доктор Кацаров, че ние сме спазили цялата процедура. Като ви знам екипа, " крадецът сподели дръжте крадеца ", уточни Ананиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР