Министър Каракачанов пристигна във Войводиново Пострадалият рейнджър от Войводиново е

...
Министър Каракачанов пристигна във Войводиново Пострадалият рейнджър от Войводиново е
Коментари Харесай

15 буса с полицаи влязоха във Войводиново ВИДЕО

Министър Каракачанов дойде във Войводиново Пострадалият рейнджър от Войводиново е със счупена лява скула Версия: Ромите биячи от Войводиново били нападнати от военния

Около 15 коли на специфичните полицейски сили в Пловдив и на жандармерията преди малко влязоха във Войводиново и окупираха селото, видя камерата на БЛИЦ.

Специалните сили са водени от началника на бранша Виктор Празов. Няма изясненост дали ще има ескалация на напрежението, само че съгласно локални хора такова се чака. Бусовете са 15 с към 150 служители на реда в тях.

Официално митингът ще стартира в 18:00 часа. Това, което обаче всички чакат, е петъчният огромен митинг, който се провел от някогашен боен - военачалник. Очаква се на митинга да дойдат, футболни почитатели и рокери.

Генерал Димитър Шивиков зове за кротичък митинг. В страницата си в обществената мрежа той написа следното (без редакторска намеса): " До всички парашутисти елате да се съберем на 11 януари 2019 година в 18:00 часа пред църквата на село Войводиново да подкрепим нашия брат Вальо и фамилията му. Да кажем не на циганския произвол. С българските флагове и синята барета. "

БЛИЦ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР