Министър изрази мнение дали е удачно да има предсрочни избори.Начинът,

...
Министър изрази мнение дали е удачно да има предсрочни избори.Начинът,
Коментари Харесай

Министър Божанов: Избори по време на няколко кризи са лошо решение

Министър изрази мнение дали е удачно да има предварителни избори.

Начинът, по който убеждаваме депутатите е посредством проявление на кардиналната позция на държавното управление. Най-приятелско и кардинално убеждаваме. Опитваме да променим картината. Кирил Симеонов показа преди дни, че диалогът му с премиера не е включал общания за постове. Това сподели министърът на електронното ръководство Божидар Божанов в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

При Борисов свадите бяха доста. Беше скандал след скандал и свикнахме с тях. Това не оправдава сегашните, само че те са разследване от сложността на коалицята. построяването на съдружната просвета е комплицирана и води до този проблем, добави още той.

Партиите усещат опцията за предварителни избори. Най-вероятните сметки са в случай че държавното управление падне и не успеем да съставим последващо, при започване на есента да има предварителни избори. По конституция " Продължаваме промяната " би трябвало да предложат държавно управление, дали ще го създадат е по тяхна преценка. Избори сега на няколко рецесии са неприятно решение. От " Демократична България " не и е боязън от изброи, само че апелът постоянно е бил да се върнем на масата на договарянията и да забележим какъв е националният интерес. Нашият апел е бил към " ИТН " да се върнат на масата на договарянията в името на цели и цели, изваждане от рецесия. Нови избори може да пренаредят нещата малко, само че още веднъж ще би трябвало да се сформират комплицирани обединения, уточни Божанов.

Божанов съобщи, че не му е известно да има изчезнали или сменени данни от флашки от машините за гласоподаване на предходните избори.

Според него програмата за ръководство е била добра концепция, само че нямаше да има решаваща роля.

Божанов изрази позиция и по проблема с лабораторията на " Капитан Андреево ".

Там мафия явно е имало, следва да се обясни с кого е била обвързвана. Това фактически е най-яркият образец за корупцията, само че е единствено един от образците, добави Божанов.

Министърът на електронното ръководство разяснява и заложените дейности във воденото от него ведомство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР