Министър Иван Демерджиев. Снимка: Искра.бг Тези дни в България ще дойде

...
Министър Иван Демерджиев. Снимка: Искра.бг
Тези дни в България ще дойде
Коментари Харесай

Министър Демерджиев: България ще е мястото, където ще бъдат идентифицирани и разбити каналджийските групи

 Министър Иван Демерджиев
Министър Иван Демерджиев. Снимка: Искра.бг

„ Тези дни в България ще пристигна представител на „ Европол “, който дава отговор за каналджийството. По този метод в страната ни ще се сътвори организация, важаща за цяла Европа, по какъв начин да бъдат разпознати и разрушени тези групи. Мисля, че се превърнахме в водачи в това отношение, а положителното ни взаимоотношение с непознатите служби ще продължи. “

Това съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев, който през днешния ден е на посещаване в Бургас във връзка годишния разбор на Областната дирекция.

По думите му Министерство на вътрешните работи следи деликатно процесите в Турция след земетресенията , само че на този стадий не се чака нова мигрантска вълна . Той уточни Бургас като добър образец, защото в региона към този момент няма случаи на преследвания и гонки с каналджии.

„ Благодарение на основаната от нас организация, това към този момент не се случва. Ние ще създадем всичко допустимо нещата да продължат по този метод. Това не важи единствено за Бургас, а и за цялата страна. Мисля, че овладяхме натиска и това се прави оценка от всички сътрудници на открито “, съобщи още министър Демерджиев.

Той добави, че контролно пропускателните-пунктове ще останат , защото досега дават добър резултат. Министерство на вътрешните работи въпреки всичко има подготвеност непрекъснато да сменя тактиката си, тъй като самите каналджии също го вършат.

Министър Демерджиев разяснява и тематиката с предварителните парламентарни избори , които ще се проведат на 2 април.

„ В Министерство на вътрешните работи към този момент има доста добре построен механизъм за противопоставяне на купения избор. Този път ще прибавим малко повече сила, тъй като бе върната хартиената бюлетина, което е новото при тези избори. Очакваме по-голяма интензивност от хората, които биха желали да манипулират вота с разнообразни незаконни практики “ , съобщи той.

По думите му към този момент се разясняват всички спомагателни ограничения , които би трябвало да се подхващат, с цел да бъде гарантиран вота и изрази убеденост, че Министерство на вътрешните работи ще се оправи сполучливо с тази задача.

Очаквайте видео!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР