Министър Илин Димитров проведе работни срещи с представители на германския

...
Министър Илин Димитров проведе работни срещи с представители на германския
Коментари Харесай

МТ с мащабно “роуд-шоу” в Германия

Министър Илин Димитров организира работни срещи с представители на немския туристически бизнес – със Сьорен Хартман, ръководител на Федералния съюз на немската туристическа промишленост и изпълнителен шеф на DER Touristik Group и с Владимир декор Шнурбайн, началник на районната политика на Lufthansa Group и Eurowings.

В срещите, които се организираха по време на интернационалното туристическо ревю World Travel Market (WTM) в Лондон, беше очебийно стратегическото значение на немския туристически пазар за България и бяха разисквани благоприятни условия за взаимно съдействие в региона на маркетинга и по-доброто позициониране на дестинацията ни.

Министър Димитров акцентира, че през идната година Министерството на туризма възнамерява да организира огромно „ роуд-шоу “ в Германия за B2B срещи на място с по-широк кръг представители от туристическия бизнес.

Lufthansa и Eurowings възнамеряват да приложат за идната година по-умерена политика към европейските дестинации, като полетите към България се чака да имат лек растеж спрямо 2022 година

През месец октомври излязоха каталозите на немските туроператори, като сега отстъпките за ранни записвания доближават до -50%. Много от тях не престават да ползват извънредно гъвкава политика във връзка с изискванията за анулации.

През идната седмица следва присъединяване на България на интернационалното туристическо ревю в Лайпциг (16-20 ноември), а при започване на идната година и на ревютата в Щутгарт, Мюнхен и Берлин.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР