Министър Илин Димитров отличи български туроператор, записал името си в

...
Министър Илин Димитров отличи български туроператор, записал името си в
Коментари Харесай

За Гинес: Министър Димитров връчи приз за български световен рекорд

Министър Илин Димитров отличи български туроператор, записал името си в регистрите на Асоциацията на формалните международни върхове (Official World Record Association) като най-голямата група в света, изкачила Килиманджаро дружно. На гала в Министерството на туризма министър Димитров връчи специфична грамота на Преслав Конов и Ася Конова, притежатели на приключенската организация.

Отличието е за извънреден принос в устойчивото развиване и налагане на най-голям стандарт в планинския и авантюристичен туризъм у нас и съпричастност към самодейността за позициониране на Дестинация България.



" Ние разказахме на министъра, както за приключенията и премеждията ни на Килиманджаро по време на слагането на международния връх, по този начин и за цялостната ни визия за развиването на приключенския туризм у нас и бъдещите ни проекти по международните планини и забавни дестинации.

Подарихме на министър Димитров формалната тениска на тима ни сложил международния връх, знамето на върха и дребна картина с Килиманджаро и доста крепък жираф. Георги Колевичин - юрист в Министерство на Туризма и участник в групата ни за изкачването на Килиманджаро, подари на министъра камъче от върха на африканския отличник ", показа след церемонията Конов.



" Безкрайни и сърдечни благодарности на всички 58 индивида, които направиха този връх вероятен и несъмнено на моята брачна половинка Ася за безрезервната поддръжка и доверие в общите ни планове ", приключи Преслав Конов, който към този момент няколко години се занимава с сходни провокации.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР