Министър Илин Димитров официално откри 39-то издание на най-голямото и

...
Министър Илин Димитров официално откри 39-то издание на най-голямото и
Коментари Харесай

Бивши министри на туризма откриха заедно изложение Ваканция и СПА ЕКСПО 2023

Министър Илин Димитров публично откри 39-то издание на най-голямото и влиятелно ревю в туризма у нас - " Ваканция и СПА ЕКСПО " 2023, осведоми Министерството на туризма.

Организаторите на ревюто бяха отличени със " Златна роза " за принос в туризма.

" За тези 39 години се смениха два строя, България излезе от социалистическия блок, влезе в НАТО, стана член на Европейски Съюз, деноминираха се парите ни, преживяхме рецесии, преживяхме COVID-19, случиха се ред международни катаклизми. И през цялото това време си остана едно несъмнено нещо – и то е, че ще има Ваканция и СПА. " С тези думи министър Илин Димитров даде старт на самодейността, знак на резистентност и традиция в туризма у нас близо 4 десетилетия.

Той посочи приноса на уредниците в лицето на моторите зад това знаково събитие – Бисерка и Вихра Огнянови и им благодари за тяхната непримиримост и поредност през годините в името на общата идея - работата в името на българския туризъм. С тези думи министър Димитров връчи на уредниците грамота и " Златна роза " – знак на институцията и на българския туризъм за техния принос и непримиримост през годините, до момента в който преследват фантазията си, издигайки престижа на българския туризъм.

При откриването на ревюто министър Димитров акцентира обстоятелството, че туризмът е пресечната точка и сфера на активност, която опира до съвсем всяка една област от публичния живот, дава отражение или се въздейства от нея и най-после сплотява напъните на всеки един от нас в едно общо цяло, което назоваваме имидж на дестинация България. По думите му единствено по този начин може да бъде повдигнат престижът както на страната ни, по този начин и този на професионалния образ в бранш туризъм. Той уточни, че това ревю е основно за туризма и открои поставените тази година акценти в съпътстващата форума стратегия - качеството на обслужването и фрагментите в туризма.

За тържественото разкриване на влиятелното интернационално ревю на поканата на Министерството на туризма позитивно откликнаха досегашните заемащи длъжността министри. Служебният министър доктор Илин Димитров насочи специфични благодарности към предшествениците си и акцентира, че с наличието си те поддържат значимото обръщение, че туризмът е развой, който не би трябвало да се прекъсва и да се политизира.

След като даде алегоричен старт на наситеното със събития тридневно ревю, което притегля аудитория, публицисти и доста одобрени експерти от сферата на туризма, министър Димитров направи обиколка по щандовете и персонално поздрави участниците във " Ваканция и СПА ЕКСПО 2023 “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР