Министър Хинков е дългогодишен член на ДСБ и се ползва

...
Министър Хинков е дългогодишен член на ДСБ и се ползва
Коментари Харесай

ДСБ в защита на Хинков, искат обяснение от Асен Василев

Министър Хинков е дълготраен член на ДСБ и се употребява с нашата поддръжка в борбата му с корупционни практики, както и всеки един различен министър в сегашния кабинет, който води такива борби. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание от името на депутатите от ДСБ Йордан Иванов. Поводът е въпросът „ Пирогов “.

По думите му буди неразбиране по какъв начин цялата политическа власт в страната към този момент втори ден се занимава с шефа на една болница, за който има експертен отчет за основни нарушавания на Закона за публичните поръчки.

Видимо Костадин Ангелов от ГЕРБ се е запътил към поста на здравен министър и желаеме да го предупредим, че методът, по който го прави „ най-вероятно ще докара до разкъсване на менискус “, разяснява Иванов.

В ДСБ били съществено обезпокоени от изявлението на министър Асен Василев пред медиите в Народното събрание през вчерашния ден, че съгласно него, „ в случай че един министър не може да си обезпечи поддръжка за политиката, която организира, най-правилното нещо за този министър е да си подаде оставката, ".  Т.е, по думите на Иванов, това автоматизирано означавало, че всеки министър самичък би трябвало да се „ сговаря с ГЕРБ и Движение за права и свободи “. Василев  дължи пояснение на нашата парламентарна група би трябвало ли министрите да се сговарят с ГЕРБ и Движение за права и свободи и, в случай че не получат тяхната поддръжка, да си подадат оставката, желаят депутатите от ДСБ. И упорстват Василев да обясни какво е желал да каже.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР