Министър Гвоздейков скоро ще бъде поставен в положение да трябва

...
Министър Гвоздейков скоро ще бъде поставен в положение да трябва
Коментари Харесай

Ицо Хазарта зловещо: Министър Гвоздейков скоро ще бъде унищожен, едни хора ще отидат при него…

Министър Гвоздейков скоро ще бъде подложен в състояние да би трябвало да загуби всичко или да си затвори очите. Така както си го правили доста други сътрудници от разнообразни партии. Аз държа на този човек. Така съобщи депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта поради професионалната си кариера на рап реализатор. Той втрещи Цветанка Ризова с това, което предсказа, че ще се случи с Георги Гвоздейков.

Последният одобри да остане министър и в служебния кабинет, и поради това бе изключен от ПП-ДБ.

„ Георги бе един от най-близките ми хора в Политическа партия. Имахме дълъг диалог преди да вземе това решение и съгласно мен решението му не е вярно, само че доста ще се веселя да не съм прав “, съобщи в „ Лице в лице “ Хазарта.

„ Неговата теза е, че има да се свърши една работа, която е за българските жители, само че съгласно мен той няма да бъде оставен да я свърши, тъй като хората, които го управляват сега, са тези, които му унищожиха битката за хеликоптер в продължение на една година “, добави той.

„ Най-вероятното, което ще стане, т.е. е ставало и с други политици, отново споделям, че доста се надявам да не съм прав, само че към този момент съм го виждал повече от две години. Най-вероятното, което ще стане е, че след месец, месеци и нещо едни хора ще отидат при него и ще му кажат, че в този момент към тези контракти би трябвало да се направя едни анекси. И едни пари да отидат, където ти кажем, тъй като в случай че не го създадем, те ще пропаднат “, съобщи още националният представител по bTV.

По този метод хем към този момент няма да е в „ Продължаваме промяната “, хем към този момент няма и да е приключил работата, и ще го слагат в състояние да би трябвало да загуби всичко или да си затвори очите. Така както си го правили доста други сътрудници от разнообразни партии. Аз държа на този човек, доста ми е мъчително, че стана по този начин и ще се веселя, в случай че реализира този триумф “, разяснява Петров.

Аз избрах да подходя държавнически, да постъпя отговорно по отношение на обществото и хората, вместо да си подсигуря удобна политическа кариера, сподели в предаването „ Лице в лице “ служебният министър на превоза и известията Георги Гвоздейков.

Той изясни, че е получил позвъняване за среща с издигнатия за длъжностен министър председател Димитър Главчев и на нея му е изложил ситуацията в Министерството на превоза, какви са провокациите пред бранша, какво е значимо да се направи.

„ След излагането на моите тези получих предлагането да остана като министър “, добави Гвоздейков.

Служебният министър на траспорта добави, че е уведомил съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков за поканата за диалог, защото точно Петков го е предложил за поста в държавното управление на Николай Денков.

„ Разговорът с Кирил Петков беше много прочувствен. Аз направих всичко допустимо да изложа моите претекстове и за какво го върша. Да, останах неразбираем, обикновено е. Кирил Петков е водач на политическа партия и той гледа процеса под напълно различен ъгъл, само че в последна сметка всеки би трябвало да носи отговорност за личните си решения “, разяснява той.

Никога, макар че съм изключен от партията, това е тяхно право, такива са условията, подобен е уставът, в никакъв случай няма да чуете от моята уста дума против Кирил Петков, против Асен Василев, защото би трябвало да има колегиалност, образование и почит, добави Гвоздейков.

Като съществена причина да остане на поста Георги Гвоздейков посочи плановете по Плана за възобновяване и резистентност, свързани с модернизацията на железопътния превоз, които са на стойност над 1,5 милиарда лв. и имат период на осъществяване август 2026 година.

Източник – bTV

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР