Министър Горанов е един от най-добрите министри, може би и

...
Министър Горанов е един от най-добрите министри, може би и
Коментари Харесай

Каракачанов с коментар за атаките срещу Горанов

Министър Горанов е един от най-хубавите министри, може би и най квалифицираният. Правителството не е раздрусано. Това разяснява вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов на въпрос дали свадите, които прави Васил Божков, замесвайки името на финансовия министър Владислав Горанов, се отразява на стабилността на държавното управление.

"Благодарение на него (Горанов, бел.ред.) България има тази финансова непоклатимост. Правителството не е раздрусано ", увери Каракачанов.

В предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия той подсети, че сходни офанзиви се случват, изключително когато предстоят избори.

„ Вижте, изборите наближават. Нормално е да има офанзиви “, уточни Каракачанов.

Вицепремиерът изясни по какъв начин се взимат решенията по отношение на отпущането на ограниченията по отношение на разпространяването на ковид. Красимир Каракачанов означи, че обстановката е постоянна и би трябвало да се мисли за стопанската система. Похвали и напъните на държавното управление за това, че са подхванати сполучливи ограничения.

„ В края на краищата няма безконечни проблеми. Ние би трябвало да мислим за България и откакто премине рецесия “, разяснява Каракачанов.
От изявлението му стана ясно, че връзката сред огромния и дребния сътрудник в обединението е добра и има чуваемост на другите оферти.
„ Явно рецесията прави връзката на сътрудниците по-добра. Факт е, че огромната част от нещата, които предлагахме, ставаха факт “, съобщи военният министър.

Каракачанов е уверен, че животът на хората е най-съществен и не приема рецензиите, че е имало всяване на неуравновесеност.

По тази тематика той влезе в пререкания с представителя на президентството проф. Александър Маринов, който също присъстваше в студиото на Българска национална телевизия.

По отношение на предлагането страната да има роля на пазара на горивата, Каракачанов сподели, че поддържа концепцията за държавни бензиностанции.

„ Тайна ли е, че от дълго време хората и държавното управление приказва, че цените на горивата са ненормално високи. Това не е протекционизъм. Това е стопанска система. И през днешния ден българинът разчита на страната “, сподели вицепремиерът.

В тази връзка той означи, че поддържа и концепцията да се задължат веригите да оферират български артикули. Каракачанов повтори тезата на Вътрешна македонска революционна организация, че у нас бранш земеделие е бил орязан, по тази причина и не утвърждава мненията от Брюксел, че не се утвърждава решението на държавното управление.

И добави, че не е обикновено 80% от продуктите да се внасят от чужбина.„ България беше орязана със дотациите. Появиха се големите хипермаркети и вериги. Диктува се монопол, българските производители са на опашката “, сподели военният министър.

„ Ако ние не подтикваме българското земеделие, българския туризъм и да поправяме всички настоящи неточности или идеологически неточности, зад които сме се крили, няма да сме създали нищо “, приключи още Каракачанов.

Каракачанов направи забавен коментар във връзка опита на хора да се показват за нови патриоти, иронизирайки Костадин Костадинов от Възраждане.

Хора, които са минали, през 5-6 партии и в този момент ми се показват за новите морални стожери – Благодаря!

Красимир Каракачанов разяснява и участието на Северна Македония в Европейски Съюз.

„ Преди да се появи Тито и Сталин популацията в Македония е имало друго съзнание. Не става въпрос за неща принудително. В Европейски Съюз участието не е принудително. Ти искаш да влезеш в едно общество. Е, не може да си откраднал история! “, съобщи той.

Даде образец, че в учебниците в Северна Македония още наричали българите татари, монголи, окопатори и фашисти. Това, съгласно Каракачанов, не е отношение на добросъседство.

„ Има една социалистическа югославска страна, която си измисля история “, сподели още военният министър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР