Министър Горанов е един от най-добрите министри, може би и

...
Министър Горанов е един от най-добрите министри, може би и
Коментари Харесай

Каракачанов защити Горанов: Благодарение на него България има тази финансова стабилност

Министър Горанов е един от най-хубавите министри, може би и най квалифицираният. Правителството не е раздрусано. Това разяснява вицепремиерът r министър на защитата Красимир Каракачанов по Българска национална телевизия по отношение на офанзивите против него от страна на криещия от се от правораздаването в Дубай предприемач Васил Божков

" Благодарение на него България има тази финансова непоклатимост. Правителството не е раздрусано ", безапелационен бе Каракачанов. 

Вицепремиерът изясни по какъв начин се взимат решенията по отношение на отпущането на ограниченията по отношение на разпространяването на ковид. Според него обстановката е постоянна и би трябвало да се мисли за стопанската система. „ В края на краищата няма безконечни проблеми. Ние би трябвало да мислим за България и откакто премине рецесия “, разяснява Каракачанов.

От думите му стана ясно, че връзката сред огромния и дребния сътрудник в обединението е добра и има чуваемост на другите оферти.
„ Явно рецесията прави връзката на сътрудниците по-добра. Факт е, че огромната част от нещата, които предлагахме, ставаха факт “, съобщи военният министър.


Каракачанов е уверен, че животът на хората е най-съществен и не приема рецензиите, че е имало всяване на неуравновесеност.

По отношение на предлагането страната да има роля на пазара на горивата, Каракачанов сподели, че поддържа концепцията за държавни бензиностанции.

„ Тайна ли е, че от дълго време хората и държавното управление приказва, че цените на горивата са ненормално високи? Това не е протекционизъм. Това е стопанска система. И през днешния ден българинът разчита на страната “, заключи вицепремиерът.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР